Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
ANTAL: 0
BELØB: 0,00 DKK

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5

Kurser/Polterabend

Kom på kursus og lær at lave smykker af de fineste materialer. Der anvendes sterlingsølv, ædelstene, fersvandperler og mange andre smukke smykkedele.Kom på kursus og lær at lave smykker af de fineste materialer. Der anvendes sterlingsølv, ædelstene, fersvandperler og mange andre smukke smykkedele.

Du kan lære at knytte de populære chambala armbånd, lave øreringe, vedhæng etc. etc. Her er det virkelig kun fantasien, der sætter grænser!

Du kan vælge et 3-timers kursus for 300 kr. + forbrug eller du kan vælge et 1-times kursus til 100 kr., hvor du f.eks. kun lærer at lave øreringe. 3-timers kurserne finder sted onsdage 10.00-13.00.

Er man på udkig efter en anderledes Polterabend, så er man kommet til det rette sted! Her kan bruden sammen få lov til at designe sine helt personlige smykker til bryllupet!! OBS - alle deltagere på en polterabend skal deltage i smykkelavningen!

Ring for nærmere info på 55 42 11 00

Kom på kursus og lær at lave smykker af de fineste materialer. Der anvendes sterlingsølv, ædelstene, fersvandperler og mange andre smukke smykkedele.
Kontakt
Smykke Galleriet
Møllevænget 20
4700 Næstved
Tlf. 54 44 54 54
E-mail: smykkegalleriet@c.dk
CVR-nummer: 30303210
Info
Vi tilbyder
Kurser og Polterabend
Dag til dag levering
Stor fysisk forretning
Meget billigere og større udvalg
Gave med hver ordre
Følg os


Betaling

Vi modtager gerne Dankort
Dankort
Klik her for vores mobilside